Børnehjørne & Værested

Åbningstider: Mandag kl.9-12 Rådgivning efter aftale. Kl.12-15 åbent i Værestedet. Tirsdag ulige uger, kl.9-11 Mødregrupper kl.12-15 Rådgivning efter aftale. Onsdag kl.9-15 Værested og Torsdag kl.10-12 Åbent Hus kl.15-18 Børnehjørne.

Gratis tilbud til børnefamilier og udsatte i Nordborg og omegn.

I Norborg på Storegade 33, har vi åbnet dørene for et nyt Børnehjørne og Værested.

Vi har modtaget en donation fra OAK Foundation på 500.000.- hvilket muliggør ansættelse af en social medarbejder til varetagelse af det daglige arbejde i Nordborg. Projektet var i første omgang berammet til 1 år, men rigtig mange familier og udsatte i Nordborg og omegn  benytter sig af vores tilbud, så det er blevet en permanent løsning.

Mandage er der mulighed for at planlægge rådgivning.(Lukket pt.)

Fra kl.12-15 er der åben for byens udsatte, hvor der er mulighed for at købe en billig frokost til 25.-.

Tirsdage ulige uger er for Mødregrupper, som har mulighed for at mødes fra kl.9-11. Og kl.12-15 er der mulighed for at aftale rådgivning.(Lukket pt.)

Onsdage er der gratis morgenmad kl.9-10. Og kl.10-12 er der Lær Dansk. Der er åben for byens udsatte hele dagen hvor der fra kl.12-14 er mulighed for at købe en billig frokost.

Torsdage er der Åbent Hus for alle interesserede kl.10-12, hvor der også er mulighed for åben rådgivning. Og kl.15-18 er der åben i vores Børnehjørne hvor der er mulighed for at købe et billigt aften måltid.

– Fredag – LUKKET

Målgruppen i Børnehjørnet er børnefamilier, som enlige forældre, nogen som er hjemme i dagtimerne – og som måske mangler nogen at være sammen med. Det kan også være nybagte forældre, som kunne tænke sig at mødes med andre.

Målgruppen i værestedet er forældre uden børn og borgere hvis tilværelse er præget af mange forskellige problemstillinger som: spinkelt netværk, social isolation, dårlig økonomi, fysiske eller psykiske lidelser og misbrug.

Vi kan tilbyde hyggeligt samvær, gratis morgenmad, rådgivning, støtte og samtaler, fælles aktiviteter med kreativ torsdag hvor der sluttes af med fælles spisning. Der vil kunne planlægges bisidderfunktion og udflugter, hvor det er muligt.

Kig ind og få en uforpligtende snak med Bjarne, eller kontakt os på 51961391 eller  9189 6730